diumenge, 2 de juny del 2013


A FAVOR  DEL DRET A DECIDIR O DIR NO  A LA DEMOCRÀCIA.



Ser o no ser? Voler o no voler? Són dos preguntes que ens pot recordar a una cançó però també amb el discurs polític que està vivint avui Catalunya.
Tan pots SER independentista com no, però s’ha d’expressar amb claredat el camí que vol escollir cada partit, tenint present que qualsevol partit democràtic hauria de VOLER que es pregunti al poble sobre alguna decisió. 

En aquest cas del PSC no està ven segur, està com enredat en una xarxa de pescador, sense expressar el que de veritat pensa. El PSC és federalista com bé posen els seus estatuts(o sigui, estat federal espanyol), per tant no es independentista.
Amb el dret a decidir, al  ser un partit democràtic tampoc tindria que tenir tan problema. Per tant el PSC, la millor elecció que podria prendre és ser clar i estar a favor del dret a decidir, i en el suposat cas de que es faci una consulta per la independència fer una campanya del no. Volem l’Estat Federal.
Però…quina es la por que te? Perdre més votants…? Que s’enfadin  Ferraz…? Que en “Kiko” torni a aixecar el cap…? De ben segur que si no actuen ràpid, vol dir que ni VOLEN  ni SERAN mai mes alternativa de govern.
Patricia Román

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.